El Milan reacciona amb Seedorf. (Foto: EFE)
Futbol Internacional

Seedorf s'estrena al Milan amb una victòria contra l'Hellas Verona (1-0)

L'arribada de Clarence Seedorf a la banqueta del Milan sembla haver despertat l'equip, que s'ha imposat a l'Hellas Verona amb un solitari gol de Balotelli de penal. Els "rossoneri" encara són onzens, a 30 punts del Juventus.

Actualitzat

L'holandès Clarence Seedorf ha debutat a la banqueta del Milan amb una victòria. Els "rossoneri" s'han imposat a l'Hellas Verona en un partit poc brillant, que s'ha decidit amb un gol de penal de Balotelli en el minut 82. Seedorf, molt seguit per la premsa italiana durant tot el partit, ha apostat per veterans com Kaká i Robinho. El japonès Honda, fitxatge del mercat d'hivern, també ha estat titular.

La proposta del flamant tècnic holandès --que la setmana passada encara era jugador en actiu al Botafogo brasiler-- ha estat de joc combinatiu, però a l'equip li ha costat adaptar-s'hi. Només una acció aïllada, un penal comès sobre Kaká, ha acabat desequilibrant el duel. Tot i la victòria, el Milan encara és onzè, amb 25 punts.

Ensopegada del Nàpols

El partit ha tancat la vintena jornada de la Sèrie A, en què el resultat més destacat ha estat l'ensopegada del Nàpols al camp del Bolonya. L'equip de Rafa Benítez no ha pogut passar de l'empat a dos contra un rival que lluita per escapar de la zona perillosa de la classificació. Higuaín i Callejón han marcat per als napolitans, però un doblet de Rolando Bianchi --el segon, en temps afegit-- deixa l'equip tercer, a 12 punts del líder, el Juventus.

Dissabte, els dos primers classificats no van fallar. La Juve es va imposar per 4 a 2 al Sampdoria i conserva vuit punts de marge sobre el seu immediat perseguidor, el Roma, que va superar per un contundent 3-0 el Livorno. Un altre dels exequips de Seedorf, l'Inter de Milà, ha perdut per 1 a 0 al camp del Gènova, amb un solitari gol d'Antonelli.

Anar al contingut