Ogier ha estat el més ràpid en el "shakedown" del Ral·li Catalunya (EFE)
Motor

Sébastien Ogier s'imposa en el "shakedown" del Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada

El pilot francès té el primer "match ball" per conquerir el títol mundial a la prova catalana

Actualitzat

Sébastien Ogier ha dominat el "shakedown" del Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada, tres quilòmetres cronometrats a Salou que donen el tret de sortida de la prova catalana del Mundial de Ral·lis. 

Els aiguats de les darreres hores han deixat el traçat en condicions complicades, que és on millor es mouen els pilots, un autèntic passeig per al Volkswagen d'Ogier que ha marcat un ambiciós temps de 2'13"09. Dani Sordo, amb el seu Hiunday, només ha trigat una dècima més que el pilot francès i se situa provisionalment en el segon lloc. Completant la zona de podi ha entrat el noruec Andreas Mikkelsen.

Aquesta dijous a la tarda, la ciutat de Barcelona acollirà l'espectacular tram urbà del ral·li, en l'etapa superespecial cronometrada per la part baixa de la muntanya de Montjuïc (a les 18.00, en directe per Esport3). Sébastien Ogier podria conquerir el seu quart títol mundial el proper diumenge 16 d'octubre per les carreteres tarragonines. El darrer tram de la prova es podrà veure en directe per Esport3 a partir de les 12.00, a més d'una àmplia cobertura en els mitjans digitals del mateix canal.

Anar al contingut