Sébastien Ogier
Sébastien Ogier ha hagut d'esperar al dissabte per posar-se líder a Portugal (EFE)
Motor

Sébastien Ogier pren el lideratge, seguit de Thierry Neuville i Dani Sordo, al Ral·li de Portugal

El problemes mecànics han fet retrocedir Ott Tänak del primer lloc de divendres al quart en la general

Actualitzat

Sébastien Ogier s'ha situat al capdavant del Ral·li de Portugal aquest dissabte, tot passant al davant del Thierry Neuville i de Dani Sordo. Ott Tänak, que havía acabat el divendres com a líder, ha tingut problemes mecànics en la dotzena especial i ha retrocedit fins al quart lloc de la general.

La remuntada d'Ogier ha començat en el desè tram, en què ha marcat el millor crono i ha avançat Sordo -cinquè en aquesta especial, després de tenir una punxada al final- per ocupar la segona plaça, a un sol segon de Tänak. L'estonià ha intentat resistir i en el parcial següent ha estat el més ràpid, fins al punt que ha tornat a deixar Ogier a sis segons en la general. Però en el dotzè, el tram més llarg del ral·li (37,55 km), tot se li ha esguerrat: una avaria li ha fet perdre 1.23 minuts i ha caure al cinquè lloc en la general.

Ogier havia aconseguit el millor temps en aquest tram, a set segons de Neuville, i Sordo seguia tercer, però cada vegada amb menys esperances davant del domini del francès. Ha fet créixer l'avantatge fins als 23 segons sobre Neuville en imposar-se també en la penúltima especial, el segon pas per Cabeceiras de Basto. Sordo -sisè en aquest tram- seguia tercer a la general, ara a 35.5 del campió mundial.

El segon pas pel tram d'Amarante (37,55 km) ha ajustat les diferències. Neuville ha estat el més ràpid i afrontarà l'última etapa a disset segons d'Ogier, que ha utilitzar una tàctica conservadora de pneumàtics i ha cedit temps en l'última especial. Al final, Sordo ha pogut conservar la tercera plaça de la general, a 51 segons del líder.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut