Automobilisme

Sébastien Ogier manté el liderat del Ral·li RACC Catalunya - Costa Daurada a les carreteres de la Terra Alta

El pilot de Volkswagen, després de cedir temps al llarg dels primers trams del dia, ha demostrat la seva habilitat al volant a l'últim

Actualitzat

El campió del món Sébastien Ogier (Volkswagen) segueix al capdavant de la classificació del Ral·li RACC Catalunya – Costa Daurada al final de la primera jornada completa de la prova automobilística. El francès ja va aconseguir dijous el millor temps en el primer tram especial disputat a Barcelona, i aquest divendres ha mantingut el liderat amb quatre segons d'avantatge sobre Jari-Matti Latvala (Volkswagen) i 11,3 sobre Ott Tanak (Ford). Dani Sordo (Hyundai) és el quart, a 26,9 segons del primer.

Ogier ha començat el dia superat per Latvala, però en l'última especial a la Terra Alta, de 35,68, quilòmetres el francès ha superat el seu company d'equip per recuperar el liderat. Ogier s'ha mostrat molt sòlid en les dues passades per aquest tram, el més llarg del dia. En l'etapa de dissabte, els pilots hauran de recórrer vuit trams al voltant de Salou per acabar amb una especial en el passeig marítim d'aquesta localitat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut