Ogier amb el seu Volkswagen a Gal·les (EFE)
Ogier amb el seu Volkswagen a Gal·les (EFE)
Automobilisme

Sébastien Ogier, líder del Ral·li de Gal·les després de dominar totalment la primera etapa

El francès ha marcat el millor temps en 5 dels 6 trams del dia i només ha cedit el liderat de forma fugaç, al final del quart tram

Actualitzat

Sébastien Ogier (Volkswagen), ja proclamat campió del món per tercer any consecutiu, és el líder del Ral·li de Gal·les al final de la primera etapa. El francès ha marcat el millor temps en 5 dels 6 trams cronometrats d'aquest divendres.

Ogier té 13,5 segons de marge respecte del britànic Kriss Meeke (Citroën), que s'ha posat líder de forma efímera en el quart tram. El tercer és Andreas Mikkelsen, a 31,4 segons del primer. El noruec lluita pel subcampionat del Mundial amb un altre company a Volkswagen, un Jari-Matti Latvala que ha hagut d'abandonar després d'una sortida de pista a la segona especial.

Mikkelsen ha de guanyar el ral·li i acabar com a mínim segon el power stage que tanca la cursa para obtenir el subcampionat. No és l'única lluita per acabar segon en una de les categories del Mundial. Amb Volkswagen com a campiona de marques, Citroën i Hyundai pugnen pel segon lloc. Dani Sordo, el millor dels sud-coreans, ha acabat aquest primer dia de competició cinquè.

 

Anar al contingut