Sébastien Ogier
Sébastien Ogier fa un reconeixement a la pista abans de la primer etapa a l'Argentina (EFE)
Motor

Sébastien Ogier i Dani Sordo empaten en la primera especial al Ral·li de l'Argentina

El multicampió francès té un repte important aquest cap de setmana, ja que encara no ha guanyat mai a les pistes de Córdoba

Actualitzat

Sébastien Ogier i Dani Sordo van quedar igualats en la primera posició del Ral·li de l'Argentina després de la primera superespecial pels carrers de Córdoba, de tot just 1,5 quilòmetres de traçat.

Amb un temps d'un minut i vint-i-nou segons, el francès i l'espanyol van quedar empatats en un podi que va completar l'estonià Ott Tanak tot just una dècima al darrere. Thierry Neuville i Hayden Paddon van completar les primeres cinc posicions a tres i set dècimes, respectivament.

La nota d'aquest curiós i curt traçat la va donar Jari-Matti Latvala, que va cometre un error que el va deixar a 3,7 segons dels líders després de completar-se aquesta primera jornada.

Ogier, que lidera el campionat després de les victòries a Montecarlo i Suècia i el segon lloc a Mèxic, arriba a les serralades de Córdoba amb un compte pendent: guanyar la prova argentina per primera vegada.

La segona jornada del Ral·li, dissabte, inclourà dues passades per Soconcho (24,71 quilòmetres), Amboy (20,44 quilòmetres) i Santa Rosa (23,85 quilòmetres), al matí i a la tarda, i s'acabarà amb dues superespecials al parc temàtic Carlos Paz (6,04 quilòmetres). Moltes d'aquestes pistes ubicades a la vall de Calamuchita són deconegudes per als pilots, ja que l'itinerari s'ha modificat a causa de la difícil adaptació que es va observar en l'edició anterior.

Anar al contingut