Ogier celebra el seu triomf a Còrsega (EFE)
Ogier celebra el seu triomf a Còrsega (EFE)
Automobilisme

Sébastien Ogier guanya per primera vegada el Ral·li de França i s'acosta al seu quart Campionat del Món de Ral·lis

El francès s'ha estrenat a la prova del seu país quan més ho necessitava. Els punts sumats el deixen a un pas de guanyar el seu quart Mundial consecutiu

Actualitzat

Sébastien Ogier (Volkswagen Polo R) té a tocar revalidar el seu títol de campió del Mundial de Ral·lis després del seu triomf al Ral·li de França. És la primera vegada que el pilot francès guanya aquesta prova que es disputa a l'illa de Còrsega.

Ogier havia dominat els dos primers dies de competició, i en el tercer, el belga Thierry Neuville (Hyundai), que opta al campionat, no ha pogut reduir diferències. El company d'escuderia d'Ogier i també rival del francès al Mundial, el noruec Andreas Mikkelsen, ha completat el podi final.

El guanyador de les tres últimes edicions del Mundial de Ral·lis i líder destacat de la present s'ha mostrat conservador en aquesta última etapa, administrant la seva renda. En el Power Stage final, que atorga punts extra als tres primers, Ogier ha estat el tercer al darrere del britànic Kris Meeke (Citroën) i de Mikkelsen.

A la classificació general el primer pilot de Volkswagen suma 195 punts, seguit per Mikkelsen amb 127 i Neuville amb 112. La següent prova del campionat, en què Ogier ja es podria proclamar campió de forma matemàtica, serà el Ral·li de Catalunya, que es disputarà entre el 13 i el 16 d'octubre.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut