Sebastien Ogier al Ral·li de França (EFE)
Sebastien Ogier al Ral·li de França (EFE)
Automobilisme

Sébastien Ogier consolida el liderat a la segona etapa del Ral·li de França

El francès, vigent campió del món, busca un triomf que l'acostaria molt a la revalidació del títol

Actualitzat

Sébastien Ogier (Volkswagen Polo R) ha mantingut sense problemes el seu liderat al Ral·li de França que es disputa a l'illa de Còrsega. A falta de la tercera i última etapa, el pilot francès lluita també per assegurar-se el quart títol consecutiu de campió del món.

Ogier ha estat el més ràpid en dues de les quatre especials de la segona etapa, i encara l'últim dia amb un marge de 46,5 segons respecte al belga Thierry Neuville (Hyundai) i d'un minut i 8 segons sobre el seu company a Volkswagen i segon del Mundial, Andreas Mikkelsen. Dani Sordo (Hyundai) i el seu copilot, el català Marc Martí, són setens, a 3 minuts i 3 segons del líder.

Les dues temporades anteriors, Ogier no havia tingut bones actuacions al Ral·li de França. L'any 2014, uns problemes al motor el van fer perdre 8 minuts el primer dia de competició. I l'any passat va haver d'abandonar per problemes al canvi. Aquest any pot trencar la seva mala ratxa amb un valuós triomf.

El guanyador dels tres últims Mundials necessita, a més de la victòria, que Mikkelsen no sumi més de 3 punts al final d'aquest ral·li i que Neuville i Hayden Paddon (Hyundai) no arribin als 19 per proclamar-se matemàticament campió del món. És una carambola complicada, però en tot cas un triomf del francès el deixarà a un petit pas del títol.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut