Ogier ha guanyat a Montecarlo per quarta vegada (EFE)
Ral·lis

Sébastien Ogier comença la defensa del títol mundial amb una victòria al Ral·li de Montecarlo

El pilot francès de Ford s'ha imposat en aquesta prova per quarta vegada, amb més de dos minuts d'avantatge sobre el finlandès Jari-Matti Latvala i gairebé tres minuts respecte a l'estonià Ott Tänak

Actualitzat

Sébastien Ogier s'ha imposat al Ral·li de Montecarlo, la prova inaugural del Mundial de ral·lis, després de la disputa de la tercera i última etapa. L'actual campió del món de l'especialitat s'ha emportat el triomf en la seva estrena amb Ford amb més comoditat de la prevista, afavorit pels problemes mecànics de Thierry Neuville quan liderava la classificació.

Després de la suspensió de l'últim tram per motius de seguretat, Ogier ha guanyat a Montecarlo per quarta vegada amb més de dos minuts d'avantatge sobre el finlandès Jari-Matti Latvala i gairebé tres minuts respecte a l'estonià Ott Tänak, que han completat el primer podi de la temporada.

Per la seva banda, el càntabre Dani Sordo i el seu copilot, el català Marc Martí, han acabat en la quarta possició i s'han quedat a només 38 segons del tercer esglaó del podi.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut