Ogier ha dominat el Ral·li de Montecarlo amb autoritat (@OfficialWRC)
Ral·lis

Sébastien Ogier arrenca el Mundial amb una incontestable victòria al Ral·li de Montecarlo

El pilot francès de Volkswagen ha superat el seu company d'equip, Andreas Mikkelsen, amb una diferència de gairebé dos minuts i el belga Thierry Neuville ha completat el podi després dels abandonaments de Kris Meeke i Jari-Matti Latvala

Actualitzat

El Mundial de ral·lis ha començat de la mateixa manera que les tres últimes edicions; és a dir, amb un clar domini de Sébastien Ogier. El pilot francès de Volkswagen ha guanyat a Montecarlo sense amagar la seva superioritat. Ha dosificat l'avantatge fins a l'últim tram, on ha rubricat la seva actuació amb una nova victòria parcial, que, ha arrabassat a Dani Sordo per només un segon. El cantàbric ha anat de menys a més i ha acabat el ral·li sisè.

Ogier ha complert les expectatives i ha vençut en el Ral·li de Montecarlo. El pilot de Volkswagen ha superat el seu company d'equip, Andreas Mikkelsen, amb una diferència de gairebé dos minuts. Ningú s'ha pogut interposar en el camí del francès, ja que ahir van abandonar els seus dos màxims rivals: Kris Meeke, que va trencar la caixa de canvis del seu Citroën, i Jari-Matti Latvala, que va fer malbé la suspensió del cotxe en sortir de la carretera en l'onzè tram.

El belga Thierry Neuville, que es disputava la segona posició amb Mikkelsen, ha completat el podi amb una diferència de més de tres minuts respecte al guanyador. A Dani Sordo --tot i ser un dels més ràpids en els cinc últims trams--, els sis minuts que va perdre ahir no li han permès arribar a posicions més altes i al final ha acabat sisè, a deu minuts i mig d'Ogier.

Acabada la prova, s'ha sabut que Jari-Matti Latvala ha estat penalitzat amb l'absència en un ral·li per haver atropellat un espectador amb la seva sortida de pista en la segona jornada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut