Ral·li

Sebastien Loeb guanya per vuitena vegada el Ral·li Catalunya-Costa Daurada

Després d'acabar tots els trams cronometrats de l'última jornada del Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada, Sébastien Loeb ha aconseguit mantenir el liderat i alçar-se, per vuitena vegada, guanyador de la prova que culmina el mundial de ral·lis de velocitat. Jari-Matti Latvala, segon, ha quedat a set segons del francès.

Actualitzat
Després de finalitzar tots els trams cronometrats de la darrera jornada del Ral·li Racc Catalunya-Costa Daurada, Sebastien Loeb ha aconseguit mantenir el liderat -superant per set segons el finlandès Jari-Matti Latvala- i alçar-se per vuitena vegada com a guanyador de la prova que culmina el Mundial de ral·lis de velocitat.

Loeb, nou vegades campió del món, ha disputat per última vegada aquest ral·li, ja que la temporada té decidit que competirà en un calendari reduït de proves. El francès ha aconseguit així la seva victòria número 76 i s'ha acomiadat per la porta gran.

En el primer sector del dia (Riudecanyes 1, 16,35 km), el nou vegades campió del món ha superat Latvala per mig segon, mentre que en el segon tram (Santa Marina 1, 26,51 km), el finlandès ha reduït la diferència en 2,6 segons. Molta igualtat de tots dos pilots, que s'ha tornat a demostrar en el tercer tram, el més curt (la serra d'Almos 1, de 4,11 quilòmetres), on Latvala ha reduït dues dècimes més la distància amb Loeb, fins als 24,7 segons. El protagonista d'aquesta última jornada està sent el cantàbric Dani Sordo, que ha portat el seu Mini al primer lloc en aquests tres trams cronometrats del dia davant dels dos aspirants a la victòria final del Ral·li Catalunya-Costa Daurada. En un dels darrers trams del dia, una punxada de Loeb l'ha fet perdre el seu avantatge tot i que ha pogut mantenir el liderat. El tercer classificat final ha estat Mikko Hirvonen, a gairebé dos minuts.



NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut