Sebastian Vettel, amb el seu Ferrari, ha estat el més ràpid en els segons entrenaments lliures del GP de Mònaco (@ScuderiaFerrari)
Fórmula 1

Sebastian Vettel vola amb el seu Ferrari en els segons lliures, mentre els Mercedes pateixen per acabar entre els deu primers

Lewis Hamilton no ha pogut passar de la vuitena posició i Valterri Bottas, de la desena

Actualitzat

Sebastian Vettel ha aconseguit ser el pilot més ràpid en la segona sessió d'entrenaments lliures del GP de Mònaco (1:12.720) amb el seu Ferrari per davant del Red Bull de Daniel Ricciardo (1:13.207) i de Kimi Räikkönen (1:13.283).

La sorpresa l'han donat els Mercedes de Lewis Hamilton i de Valteri Bottas que han caigut fins la vuitena i la desena posició després de tenir diversos problemes uns amb l'adherència i la resistència dels pneumàtics sobre l'abrasador asfalt de Montecarlo que ha arribat a una temperatura de fins a 41 graus aquest migdia i d'altres amb les bateries i el sistema de control electrònic.

En canvi, els que apunten maneres i guanyen credencials de cara a fer una bona cursa el diumenge són els modestos Toro Rosso que han aconseguit el quart (Daniil Kvyat) i el cinquè (Carlos Sainz) millor temps.

Pel que fa als McLaren, sembla que consoliden la fiabilitat exhibida en la primera sessió i tant Jenson Button com Stoffel Vandoorne han pogut fer força voltes sense tenir cap problema amb el seu monoplaça. Això sí, segueixen queden en posicions que fregarien la zona de punts en cas d'estar en cursa, onzè i dotzè.

A diferència de la sessió pràctica del matí, aquesta vegada un dels pilots més joves de la graella, Lance Stroll, ha pagat la seva inexperiència en un circuit tant difícil com el de Montecarlo i ha estavellat el lateral del seu Williams contra una de les tanques de seguretat sense cap més conseqüència que la bandera vermella per retirar el monoplaça accidentat.

 

Anar al contingut