Sebastian Vettel s'ha imposat en el GP del Canadà (Reuters)
Fórmula 1

Sebastian Vettel s'imposa en el GP del Canadà i es posa líder del Mundial

Amb aquest triomf, el pilot de Ferrari suma un punt més que el britànic, que ha acabat en la cinquena posició

Actualitzat

Victòria de Sebastian Vettel a la cursa del GP del Canadà i cop a la classificació del Mundial. I és que l'alemany es converteix en el nou líder, amb 121 punts, i destrona Lewis Hamilton, que, amb el discret cinquè lloc que ha aconseguit al Circuit Gilles Villeneuve, cau al segon lloc amb 120 punts.

El segon lloc, això sí, ha estat per a l'altre Mercedes de l'engraellat, el de Valtteri Bottas, que, tot i tenir Vettel a tocar, ha vist com el seu monoplaça no podia atrapar el Ferrari de l'alemany. El calaix més baix del podi ha estat per a Max Verstappen, que ha recuperat la confiança després de la mala actuació que va tenir a la cursa del GP de Mònaco i ha posat la cirereta a un gran cap de setmana en què ha liderat totes les sessions d'entrenaments lliures. El seu company a Red Bull, Daniel Ricciardo, s'ha encarregat de fer el tap a un neguitós Lewis Hamilton, que s'ha vist relegat a la cinquena posició.

Carlos Sainz, sense fer soroll, ha acabat vuitè i continua sumant punts amb el seu Renault. A qui no li han anat gaire bé les coses ha estat a Fernando Alonso, que s'ha vist obligat a abandonar a l'equador de la cursa per uns problemes mecànics just el dia que commemorava la seva cursa número 300. És el segon cop consecutiu que la fiabilitat del seu McLaren juga una mala passada a l'asturià.

Anar al contingut