Sebastian Vettel, durant la jornada d'aquest dissabte (Reuters)
Fórmula 1

Sebastian Vettel s'adjudica la "pole position" en el Gran Premi de Bahrain

El pilot alemany, que celebra 200 grans premis, estarà acompanyat a la primera línia pel seu company a Ferrari, Kimi Räikkönen

Noel RodríguezActualitzat

El domini de Ferrari divendres s'ha traslladat també a dissabte i, aquest diumenge, l'escuderia italiana monopolitzarà la primera línia del Gran Premi de Bahrain, amb Sebastian Vettel com a "poleman" i el seu company Kimi Räikkönen al costat.

Vettel ha sigut l'únic pilot capaç de baixar del minut i 28 segons (1:27.958) i afrontarà el seu gran premi número 200 amb la intenció d'aconseguir la segona victòria de la temporada després de l'aconseguida a Austràlia, fa dues setmanes.

La segona línia l'han ocupat els Mercedes, amb Valtteri Bottas al davant de Lewis Hamilton. El britànic, però, sortirà demà des de la novena posició per la penalització de cinc llocs que arrossega després de canviar ahir la caixa de canvis. Darrere d'ell sortirà Carlos Sainz, que ha quedat desè.

Accident de Verstappen

La Q1 ha estat marcada per l'accident de l'holandès Max Verstappen en el seu últim intent del primer parcial. Amb la suspensió trencada, el pilot de Red Bull no s'ha pogut incorporar a pista i sortirà des de la quinzè lloc.

La competitivitat de McLaren a Austràlia s'ha esvaït al circuit de Sakhir. La fortuna ha somrigut a Fernando Alonso en el primer parcial perquè ha ocupat l'última plaça que donava accés a la Q2 després d'empatar a la mil·lèsima amb el temps de Romain Grosjean (1:30.530). Però, com era previsible, Alonso i el seu company d'equip, Stoffel Vandoorne, no han pogut superar la segona mànega i demà sortiran en tretzena i catorzena posició, respectivament.

Si la sorpresa positiva a Melbourne va ser el rendiment dels Haas, en aquesta ocasió han sigut els Toro Rosso. El francès Pierre Gasly ha fet el sisè millor registre de la jornada i gràcies a la penalització de Hamilton sortirà cinquè.

 

Anar al contingut