Fórmula 1

Sebastian Vettel porta el seu Ferrari al límit i fa el millor temps en els tests de pretemporada al Circuit de Barcelona-Catalunya

El pilot alemany ha demostrat que el seu Ferrari és molt ràpid, amb un temps rècord d'1:19.024, i molt fiable, amb 153 voltes

Actualitzat

Sebastian Vettel, amb el seu Ferrari, ha aconseguit fer el millor temps (1:19.024) de la jornada en els entrenaments de pretemporada que s'estan disputant aquesta setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya superant el rècord aconseguit per Valteri Bottas amb el seu Mercedes el passat dimarts (1:19.310). El pilot alemany, a més, ha fet una autèntica exhibició de fiabilitat convertint-se en el que més voltes ha donat en tota la sessió d'aquest dijous, 153.

Lewis Hamilton s'ha reconciliat amb el seu monoplaça i l'ha aconseguit portar fins a la segona posició (1:19.352), molt lluny del temps discrets assolits pel pilot anglès en les darreres jornades. 

Però qui més ha sorprès ha estat el jove Esteban Ocon que ha sabut esprémer el seu Force India fins al límit i ha signat el tercer millor temps (1:20.161) i ha completat 137 voltes rodant en el traçat català.

Un dia més, McLaren ha quedat molt lluny de les primeres posicions i és que el belga Stoffel Vandoorne no ha pogut passar de la setena posició, a més de dos segons de Vettel, i el seu monoplaça ha estat el que menys estona ha estat en pista, només 48 voltes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut