Vettel celebra el tercer lloc al podi que ha aconseguit gràcies a la sanció a Verstappen (EFE)
Fórmula 1

Sebastian Vettel i Max Verstappen traslladen el seu conflicte en el GP de Mèxic de la pista al pàdoc

A l'espera de possibles noves sancions, el pilot de Ferrari i el de Red Bull s'han enviat diversos missatges a través de les càmeres

Actualitzat

En els darrers compassos de la cursa del GP de Mèxic, el pilot de Red Bull, Max Verstappen, s'ha saltat un revolt i l'ha creuat pel dret, pel què, normativa en mà, estava obligat a cedir-li el lloc al monoplaça que anava just darrere seu, el Ferrari de Sebastian Vettel.

Però el jove pilot holandès, basant-se en el fet que Hamilton no havia estat penalitzat per una acció similar en la primera volta, ha considerat que no tenia cap motiu per deixar passar Vettel. Aquesta decisió ha encès els ànims del pilot de Ferrari i s'ha dedicat a insultar, primer a Verstappen, i després al director de cursa, en veure que l'holandès creuava la meta tercer sense rebre cap sanció: "Aquest és un missatge per Charlie Whiting: Vés a prendre pel sac", han estat les paraules del pilot de Ferrari en una traducció aproximada dels improperis que ha deixat anar per la ràdio.

Finalment Verstappen ha estat penalitzat amb cinc segons just abans que pugés al podi. Amb aquesta sanció, la direcció de cursa entregava el tercer lloc a Sebastian Vettel. Posteriorment, en roda de premsa, l'alemany ha baixat el to i ha demanat disculpes per les seves paraules. 

Però el conflicte, lluny d'arreglar-se, ha seguit en el paddock quan els periodistes els ho han preguntat:

Verstappen: "Vettel és un tio que està molt frustrat. Cridant per la ràdio com un nen petit. Només els nens més petits fan coses com aquestes."

Vettel, després de la penalització de Verstappen, ha fet servir unes paraules amb un to molt més suau: "Crec és un nano molt gran. És ràpid, sempre està pressionant. Sempre va al límit, no en un sentit negatiu. Sempre treu el millor del cotxe. Té bona tècnica i m'agrada com condueix en general. Però crec que ha d'aprendre algunes coses al circuit. Ha d'afluixar perquè crec que, de vegades, les seves decisions el perjudiquen més que no l'ajuden."  

Mentrestant, els comissaris estudien si les paraules de Vettel al director de cursa han de ser castigades o no.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut