Fórmula 1

Sebastian Vettel és, als ulls de tothom, l'únic que pot acabar amb el regnat de Button

Diumenge torna la Fórmula 1, amb el Gran Premi d'Alemanya, al circuit de Nürburgring. Serà la primera prova en què Jaume Alguersuari serà pilot provador de Toro Rosso. Fernando Alonso ha hagut de parlar sobre la possibilitat, una altra vegada, que la temporada que ve corri amb Ferrari. L'asturià no dóna importància als rumors, i assegura que la premsa s'equivoca.

Actualitzat
Sebastian Vettel és, als ulls de tothom, l'únic que pot acabar amb el regnat de Button. Guanyar a casa, a Alemanya, pot ser diumenge un somni fet realitat. De moment, compta amb un aliat, el temps. Els rivals, Button i Barrichello, passejaven avui amb màniga llarga. Això vol dir fred, i les temperatures baixes beneficien els Red Bull i perjudiquen els Brawn.

Alonso arriba a Nürburgring una altra vegada envoltat de rumors sobre el seu futur. Aquests dies la premsa italiana dóna per fet el seu fitxate per Ferrari.

Avui també és el primer dia d'en Jaume Alguersuari com a pilot reserva de Red Bull i Toro Rosso. Un nen amb sabates noves, que està molt content d'afrontar aquest repte.

Tot plegat amb l'enrenou de la FIA i els equips de rerefons. Ahir van tornar a partir peres. La porta d'un possible acord total s'ha tornat a tancar.
Anar al contingut