Vettel i Räikkönen
Vettel i Räikkönen, els Ferraris han fet doblet en la classificació a Hongria (Reuters)
Motor

Sebastian Vettel confirma el domini de Ferrari al Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1 i s'adjudica la "pole position"

La marca italiana acapara la primera fila, amb Räikkönen segon, davant dels dos Mercedes i dels Red Bulls; Alonso i Sainz entren amb els deu primers

Actualitzat

Sebastian Vettel ha fet valer les millors prestacions del Ferrari en el Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1 i s'ha endut una "pole position" que el fa favorit per a la cursa de diumenge, en la qual sortirà primer. L'acompanyarà en la primera fila el seu company, Kimi Räikkönen, que a última hora li ha pres el segon lloc a Valtteri Bottas.

Lewis Hamilton s'ha queixat de "vibracions estranyes" en els pneumàtics del Mercedes i ha tingut problemes tant en la primera ronda de la classificació, com en la tercera, a la qual només ha sortit quan restaven tres minuts. Això només li ha permès fer tres voltes. Tos i els problemes, en la Q2 ha batut el rècord del circuit d'Hungaroring amb un 1.16,693, però Vettel li ha esmicolat fent 1.16,276, el temps que li ha donat la "pole" en la primera de la Q3.

La tercera fila ha quedat per als Red Bulls, Max Verstappen i Daniel Ricciardo. Aquest últim ha pogut salvar els mobles després d'un tercer entrenament lliure desastrós que li ha fet perdre el millor ritme de divendres.

La notícia del cap de setmana, però, és l'ascens dels McLaren-Honda. Tots dos han passat a l'última tanda, encara que a un segon llarg de Vettel. Fernando Alonso s'ha classificat vuitè, i Stoffel Vandoorne, novè. Just al darrere, en el desè lloc de l'engraellat, hi trobaran Carlos Sainz, autor d'una volta espectacular en l'últim sospir de la Q2 que li ha valgut el dret a comptar-se entre dins del "top 10".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut