Sebastià Mora, bronze a Manchester. (Foto: www.esciclismo.com)
Ciclisme

Sebastià Mora aconsegueix la medalla de bronze en la prova de persecució individual de Manchester

El valencià Sebastià Mora s'ha imposat al suís Tom Bohli en la final de consolació de la modalitat de persecució individual de la prova de la Copa del Món de ciclisme en pista que s'està celebrant a Manchester. La medalla d'or ha estat per a l'italià Marco Coledan i la de plata per al rus Alexander Serov.

Actualitzat

Amb un temps de 4:25.022 minuts i una velocitat mitjana de 54,335 quilòmetres per hora el valencià Sebastià Mora ha aconseguit la medalla de bronze en la modalitat de persecució individual de la prova de la Copa del Món de ciclisme que s'està celebrant a Manchester. El ciclista de Vila-real ha superat el suís Tom Bohli, que ha arrencat la cursa al capdavant amb 634 mil·lèsimes de segon d'avantatge en aquesta prova de 4.000 metres de recorregut. En la final l'italià Marco Coledan s'ha imposat al rus Alexander Serov, en aconseguir la medalla d'or i plata, respectivament.

La medalla ha permès al valencià pujar al podi en una prova de Manchester després que el divendres acabés cinquè juntament amb David Muntaner, Eloy Teruel i Albert Torres en la modalitat de persecució per equips.

 

Anar al contingut