Curses de muntanya

Se suspèn l'entrega de premis de la Cavalls del Vent per la mort d'una participant

En un comunicat al web de l'organització de la prova, que es va disputar aquest dissabte amb un gran èxit de participació, l'organització informa de la mort d'una dona i de la suspensió de l'entrega de premis. L'edició d'aquest any de la Cavalls del Vent, la quarta, es va disputar en unes condicions meteorològiques molt adverses

Actualitzat
En un comunicat al web de l'organització de la prova, que es va disputar aquest dissabte amb un gran èxit de participació, s'expliquen els tràgics motius que han provocat aquesta suspensió:

"L'organització de l'Ultra Cavalls del Vent ha decidit suspendre l'entrega de premis de la present edició en senyal de dol per la mort aquesta matinada a l'hospital Sant Bernabé de Berga d'una participant. En aquests moments tan difícils l'organització de l'Ultra Cavalls del Vent vol donar tot el seu suport a la família i convoca un minut de silenci en la seva memòria aquest diumenge a les 10.30 hores a la Plaça Porxada de Bagà".

Es tracta de l'atleta catalana Teresa Farriol, campiona de Catalunya veterana de muntanya, una especialista en aquest tipus de proves, que ha mort aquesta matinada a l'hospital Sant Bernabé de Berga on havia estat ingressada. La Teresa Farriol era de Sabadell i hauria mort pel sobreesforç realitzat.

L'edició d'aquest any de la Cavalls del Vent, la quarta, es va disputar en unes condicions meteorològiques molt adverses. La prova va començar a les nou del matí sota una intensa pluja i amb unes temperatures molt baixes. Aquest fet va provocar que més de la meitat del miler d'inscrits abandonessin.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut