Ral·lis

Se suspèn la novena etapa del Dakar per una esllavissada provocada per les fortes pluges

L'organització de la prova ha decidit suspendre la considerada etapa reina d'aquesta edició entre Salta i Chilecito a causa dels despreniments de terra provocats per les fortes tempestes

Actualitzat

L'organització del Ral·li Dakar ha decidit anul·lar l'etapa d'aquest dimecres, la novena, que havia de ser l'etapa reina, de quasi 1.000 quilòmetres, 406 cronometrats, entre Salta i Chilecito. Ara mateix, no es pot assegurar que tothom, competidors i assistències, arribin durant aquesta matinada a Salta, i es necessària la jornada de dimecres per reagrupar tothom a Chilecito, que és el punt final d'aquesta novena etapa cancel·lada.

Aquesta decisió s'ha pres a causa dels despreniments de terra provocats per les fortes tempestes a la zona. D'aquesta forma, ja seran 1.300 quilòmetres els que s'hauran anul·lat dels previstos inicialment. Serà la segona etapa que s'anul·la en aquesta edició del Dakar per les inclemències meteorològiques.

La part final de la vuitena etapa, l'enllaç fins a Salta, ha estat molt accidentada per culpa d'una esllavissada provocada per les pluges. En alguns llocs, s'ha arribat a acumular més d'un metre i mig de fang. Això farà que els camions arribin al final de l'etapa fins ben entrada la matinada, donat que han de fer una volta de més de 300 quilòmetres per esquivar la zona afectada.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut