El jugador del Cerceda Oriol Dot ha publicat aquesta foto quan el bus estava atrapat a la neu (@OriolDot2)
Futbol

Se suspèn el partit del Cerceda després de 15 hores aturats a l'autopista per la neu

El conjunt de Cerceda, que havia de jugar contra el Navalcarnero avui diumenge, disputarà finalment el partit aquest dilluns a les 20.30

Actualitzat

L'autobús de la plantilla del CCD Cerceda, equip corunyès del Grup I de Segona Divisió B, ha pogut reprendre aquest diumenge la marxa després d'estar 15 hores atrapat a l'autopista a causa de la neu. El conjunt de Cerceda havia de jugar contra el Navalcarnero i el partit ha estat ajornat a demà dilluns a les 20.30.

El club gallec, que va emprendre dissabte el viatge per carretera a Madrid, tenia previst arribar al seu hotel cap a les 22 hores. L'autobús, però, una hora abans de l'arribada prevista al seu destí, va quedar atrapat en una tram de l'autopista AP-6 (Las Rozas-Adanero), a la província de Segòvia. 

El seu tècnic, Tito Ramallo, igual que alguns jugadors de l'equip, va aprofitar les hores mortes per explicar la seva experiència via xarxes socials. Aquest diumenge, cap a les 12.30 del migdia, l'autobús ha pogut finalment reprendre la marxa després de la intervenció de les màquines llevaneu: 

 



 

 

 

Anar al contingut