Fernando Carpena, president de la Federació Espanyola de Natació, amb representants dels equips participants (Foto: rfen.es)
Waterpolo

Se sortegen els quarts de final de la Copa del Rei de waterpolo que es disputarà a Barcelona

L'Atlètic-Barceloneta iniciarà, contra el Mediterrani, la defensa del títol, que ha aconseguit en els últims dos anys. La competició es celebrarà del 27 de febrer a l'1 de març a la piscina Nova Escullera del Club Natació Barcelona.

Actualitzat

El 27 de febrer es disputarà la Copa del Rei de waterpolo amb la participació de set equips catalans. L'actual campió, l'Atlètic-Barceloneta, obrirà la competició en el partit que l'enfrontarà al C. E. Mediterrani, també de Barcelona. El sorteig ha deparat uns quarts de final emocionants, en els quals destaca el derbi vallesà entre l'actual líder de la Lliga, el C. N. Terrassa, i el C. N. Sabadell.

L'amfitrió de la competició, el C. N. Barcelona, s'enfrontarà a l'únic equip de fora de Catalunya, el Reial Canoe, mentre que el C. N. Mataró Quadis jugarà contra el C. N. Poble Nou Enginyers, que torna a la Copa del Rei 13 anys després. El president de la Federació Espanyola de Natació, Fernando Carpena, ha pronosticat, abans del sorteig, que la piscina del C. N. Barcelona acollirà "la millor Copa de la història".

El calendari de la Copa del Rei d'enguany:

  • Quarts de final (divendres 27)

C. N. Atlètic Barceloneta - C. E. Mediterrani              15.15

C. N. Sabadell - C. N. Terrassa                                17.00

C. N. Mataró Qaudis - C. N. Poble Nou Enginyers     18.45

C. N. Barcelona - Reial Canoe N. C. Isostar              20.30

  • Semifinals (dissabte 28)

Guanyador Partit 1 - Guanyador Partit 2                   17.00

Guanyador Partit 3 - Guanyador Partit 4                   19.00

  • Final (diumenge 1)                                         12.00
Anar al contingut