Atletisme

Se li escapa la medalla d'or al Mundial de pentatló quan ja l'estava celebrant

El francès Valentin Prades ha celebrat la victòria massa aviat i el britànic James Cooke l'ha superat sobre la mateixa línia d'arribada

Actualitzat

No és habitual que una competició com el pentatló es resolgui a la foto-finish de l'última prova, però això és el que ha passat al Mundial de pentatló modern, que s'està disputant a Mèxic.

El francès Valentin Prades tenia l'or a tocar dels dits després de posar-se al capdavant en la cursa, la prova final. Tant, que fins i tot s'ha permès aixecar els braços per celebrar-ho després d'avançar l'ucraïnès Pavlo Timoschenko. Però Prades no comptava amb la remuntada del britànic James Cooke, que ha acabat superant-lo, per només tres centèsimes, sobre la mateixa línia d'arribada.

Gràcies a aquest final tan ajustat, Cooke i Prades han acabat la classificació general amb els mateixos punts, 1.435, però l'or ha sigut per a Cooke per haver guanyat una prova més que el seu adversari.

Prades s'ha hagut de consolar amb la medalla de plata i amb l'or per equips, que França s'ha adjudicat al davant de l'equip del Regne Unit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut