Scott Redding
Scott Redding ha estat el millor en el tercer entrenament de Le Mans (motogp.com)
Bàsquet

Scott Redding passa al davant en un tercer entrenament que ha fet naufragar Jorge Lorenzo i Dani Pedrosa

El català i el mallorquí s'han complicat el cap de setmana al GP de França en no haver tret la classificació directa per a la segona tanda; en Moto2, Àlex Márquez s'ha fet una fissura en un dit del peu, però podrà córrer

Actualitzat

Jorge Lorenzo i Dani Pedrosa han naufragat en el tercer entrenament lliure del Gran Premi de França que es disputa al circuit de Le Mans i en què el millor temps l'ha fet Scott Redding.

Lorenzo i Pedrosa han acabat en les últimes posicions i han quedat obligats a disputar la primera classificació, la qual cosa els modificarà sensiblement la posada a punt de les motos per corregir els cinc segons de retard que han registrat contra els millors.

El nou asfalt de Le Mans no s'ha eixugat del tot després de la pluja de divendres, però l'adherència ha anat millorant durant la sessió. Això sí, els equips s'han hagut d'esforçar a fer tota la feina que les males condicions de les primeres sessions no van permetre fer.

Això ha deixat una taula de temps atípica, però encapçalada per pilots traçuts. Després de Redding, han acabat Cal Crutchlow i Jack Miller. Els han seguit, en la classificació directa per a la Q2, Valentino Rossi, Marc Márquez, Karel Abraham, Pol Espargaró, Maverick Viñales, Loris Baz i Bradley Smith.

Nicolo Bulega també ha estat dels més hàbils amb les condicions de la pista i ha fet el millor temps en Moto3, quan la pista encara era més humida i freda. L'han seguit Lorenzo dalla Porta i Albert Arenas. Aron Canet ha estat cinquè i, Joan Mir, tretzè.

Francesco Bagnaia ha estat el més ràpid en Moto2 després d'una dura competència amb Franco Morbidelli, que ha estat segon. Thomas Luthi ha acabat tercer.

Tot i que l'asfalt millorava més i més en aquesta última sessió del matí, hi ha hagut caigudes importants, com la d'Àlex Márquez i la d'Iker Lecuona. El català se n'ha sortit prou bé d'un cop molt fort, però a l'infermeria li han trobat una fisura en el dit petit del peu esquerre, però s'espera que pugui córrer. En canvi, Lecuona s'ha fet una fractura de clavícula i es perd la cursa de diumenge.

Àxel Pons ha estat sisè; Ricard Cardús, vuitè; Xavi Vierge, tretzè, i Isaac Viñales, vintè. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut