Futbol Internacional

Scolari, sancionat amb 4 partits de suspensió i 12.000 euros per l'agressió a Dragutinovic

A Portugal ja veuen José Mourinho com a futur seleccionador portuguès. Aquest dijous s'ha sabut, precisament, la sanció que la UEFA ha imposat a l'actual seleccionador, Luis Filipe Scolari. Són 4 partits de suspensió més una multa de 12.000 euros per haver donat un cop de puny a Dragutinovic durant el Portugal-Sèrbia. El jugador del Sevilla també ha estat sancionat, amb 2 partits de suspensió. Curiosament, Scolari va negar en un primer moment l'agressió, però després, davant l'evidència, va demanar perdó, però de res li ha servit.

El preparador brasiler podrà exercir el seu càrrec, tant en els entrenaments o amb la decisió de les convocatòries del combinat lusità, però se li impedirà asseure's a la banqueta en els pròxims quatre partits de classificació per a l'Eurocopa: en les visites a Armènia i Kazakhstan del mes d'octubre i en els partits com a local davant els armenis i Finlàndia, al novembre.

Tampoc tindrà permís, ni abans ni durant el matx, per entrar en el vestuari del seu equip, en el túnel de vestuaris, en la zona tècnica o en el terreny de joc, ni podrà comunicar-se amb els seus jugadors. L'altre protagonista de l'agressió, el sevillista Dragutinovic es perdrà els compromisos del 13 i el 17 d'octubre de la selecció sèrbia que dirigeix Javier Clemente davant Armènia i l'Azerbaidjan.

Els dos afectats tenen tres dies, a partir que rebin la notificació per escrit de les seves respectives sancions, per apel·lar aquesta decisió, segons ha informat la UEFA.

NOTÍCIES RELACIONADES