Bastian Schweinsteiger després de fallar un penal contra França durant l'Eurocopa (Reuters)
Bastian Schweinsteiger després de fallar un penal contra Itàlia durant l'Eurocopa (Reuters)
Futbol

Schweinsteiger deixa la selecció alemanya: "Ha sigut un honor"

El campió del món tanca la seva etapa personal amb l'equip nacional alemany i es mostra dolgut per no haver conquerit el títol a l'Eurocopa de França

Eduard GarciaActualitzat

El fins ara capità de la selecció alemanya, Bastian Schweinsteiger, deixa el conjunt que dirigeix Joachim Löw. El campió del món del Brasil 2014 s'ha dirigit als aficionats mitjançant les xarxes socials: "Estimats seguidors de la selecció: acabo de demanar al seleccionador que no em tingui en compte per a futures convocatòries ja que vull retirar-me."

El jugador, que dilluns que ve farà 32 anys, ha mostrat la seva tristesa per no guanyar el títol de l'Eurocopa: "Jogi Löw sap què significava per a mi l'Eurocopa de França. Volia guanyar com fos el títol que Alemanya no aconsegueix des del 1996." Schweinsteiger va participar al torneig celebrat a França després de dues lesions i amb molèsties al genoll. El càpita alemany es va convertir, en la semifinal de l'Eurocopa contra França, en el jugador europeu que més partits de fases finals d'Eurocopes i mundials ha disputat. "Ha sigut un honor jugar per tots vosaltres, gràcies per tot el què he viscut durant aquest temps", ha conclòs l'alemany.

L'anunci de la retirada de la selecció coincideix amb les informacions d'alguns mitjans britànics que asseguren que Mourinho no compta amb ell al Manchester United. Al club anglès, hi va arribar fa dues temporades, després de jugar-ne disset amb la samarreta del Bayern de Munic.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut