Fórmula 1

Schumacher torna a Bèlgica, on fa 20 anys va disputar la seva primera cursa de Fórmula 1

Aquest dijous fa 20 anys que Michael Sumacher va debutar a la Fórmula 1. Poc podia pensar en aquell moment que s'acabaria convertint en el millor pilot de la història d'aquesta competició. El Kàiser, però, correrà diumenge a Bèlgica sense opcions de guanyar el Gran Premi que posa punt final a les vacances.

Actualitzat
Ja fa 20 anys que les càmeres de televisió i els fotògrafs persegueixen Schumacher. Va ser un 25 d'agost del 1991 quan el Kàiser va disputar aquí, a Bèlgica, la seva primera cursa. Avui torna a trepitjar aquest escenari amb una maleta molt carregada: 280 grans premis, 91 victòries, 7 mundials, però també un retorn a la competició que cada vegada més gent titlla de mediocre i innecessari. Ell, però, vol seguir un any més. Sigui com sigui, continua sent un referent per a tots, sobretot per als més joves, com Alguersuari, que el dia que Schumi va debutar tenia només un any. 

Pujar al graó més alt del podi d'Spa-Francochamps no és com fer-ho a qualsevol altre circuït. Perquè és com una de les catedrals. Una victòria hi té un gust especial. Una victòria que no ha pogut aconseguir Fernando Alonso encara. Diumenge la buscarà, amb el permís, entre d'altres, del líder, Vettel.

Heifeld no correrà amb Renault, que estan decebuts amb la seva actuació i l'han substituït per Bruno Senna.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut