Bàsquet

Scariolo: "Pau Gasol no està bé i no puc dir amb seguretat si podrà jugar contra els Estats Units"

El seleccionador espanyol no pot assegurar el concurs del pivot català en les semifinals d'aquest divendres contra els Estats Units, a causa de les molèsties que arrossega al bessó de la cama dreta

Actualitzat

El seleccionador espanyol de bàsquet, Sergio Scariolo, ha afirmat que ara mateix no pot assegurar el concurs de Pau Gasol en les semifinals dels Jocs Olímpics de Rio d'aquest divendres contra els Estats Units, a causa de les molèsties que arrossega el pivot català al bessó de la cama dreta. "En Pau no està bé. No puc dir amb seguretat que pugui jugar. La veritat és que és just el que no necessitem en aquest moment, però és el que hi ha i esperem que evolucioni bé i pugui ajudar els seus companys", ha assegurat Scariolo.  

En aquest sentit, el preparador espanyol no ha descartat la possibilitat, si Pau Gasol no es recupera temps, de reservar-lo pensant en la possible final o en el partit per la medalla de bronze. "Tots sabem la importància decisiva d'en Pau en el nostre equip, però la seva salut és prioritària i hem de tenir clar que hi ha dos partits al davant, dels quals n'hem de guanyar un. Caldrà esperar a veure'n l'evolució", ha indicat Scariolo.

Els Estats Units, favorits  

Els Estats Units, rival d'Espanya, s'han entrenat a la pista del Flamengo, el club on va acabar la seva carrera el mític jugador brasiler Oscar Smith Becerra. Aquesta matinada eren Carmelo Antony, Kevin Durant, Klay Thompson i companyia els que s'exercitaven a la pista de l'equip vermell i negre. Els Estats Units, amb 75 victòries seguides, entre partits oficials i amistosos, són els clars favorits per passar a la final, però tant els jugadors del "Dream Team" com el seleccionador, Mike Krzyzewski, són perfectament conscients de les capacitats de tots els jugadors de l'equip espanyol.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut