Futbol

Scaloni: "A cap entrenador li va bé no comptar amb Messi"

El seleccionador interí de l'Argentina admet en la seva primera roda de premsa que espera poder convocar el crac del Barça en un futur després de renunciar a disputar els amistosos contra Guatemala i Colòmbia

Actualitzat

El seleccionador interí de l'Argentina, Lionel Scaloni, ha assegurat aquest dimarts que a cap entrenador li "va bé" no comptar amb un jugador com Leo Messi, que no estarà en les pròximes convocatòries de l'"albiceleste", i ha deixat la porta oberta que estigui en futures llistes seves.

"Vaig parlar amb ell i, a partir d'aquesta xerrada, ell no està en aquesta convocatòria. Del que pugui succeir en el futur, no en parlem. Tots sabem el que representa per a nosaltres; veurem si hi pot ser en el futur", ha explicat en la seva primera roda de premsa com a seleccionador absolut, a Buenos Aires.

"Seria molt imprudent de la meva part dir que es quedi (a Espanya) i no vingui", ha assegurat sobre la decisió del crac del Barça, i ha recalcat que a cap entrenador li "va bé" no comptar amb un jugador com ell. No obstant això, en ser preguntat per altres històrics absents, l'exjugador de la Lazio i el Deportivo de la Corunya, entre altres clubs, ha dit que "cap jugador es va esborrar" de la convocatòria.

"Cap jugador em va dir a mi que no volia venir a la selecció argentina", ha insistit el tècnic. En la seva gira pels Estats Units, l'Argentina s'enfrontarà amb Guatemala, el 7 de setembre, a Los Angeles, i amb Colòmbia l'11 de setembre, a Nova York, dues dates sense res en joc.

A més de Messi i dels futbolistes que van anunciar la retirada de la selecció argentina, Javier Mascherano i Lucas Biglia, altres jugadors amb moltes aparicions que han quedat fora de la convocatòria han estat Sergio Agüero, Gonzalo Higuaín, Ángel Di María, Nicolás Otamendi i Éver Banega.

El tècnic interí ha citat molts jugadors de la lliga argentina i alguns debutants, com Walter Kannemann (Grêmio), Giovanni Simeone (Fiorentina) i Franco Vázquez (Sevilla). "No hi ha dubte que l'Argentina ha de guanyar, però és el moment que aquests nois es posin la samarreta i que no se la treguin més", ha conclòs Scaloni, i alhora ha afegit que "possiblement" hi hagi més noms nous en futures convocatòries.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut