Actualitat blaugrana

Saviola s'incorpora al Barça i s'entrena amb el grup mentre el club continua buscant-li equip

L'entrenament d'avui del Barça ha comptat amb cares noves. A més de la incorporació dels internacionals de la selecció espanyola i holandesa, també Javier Saviola hi ha estat present. I és que la història amb l'argentí es torna a repetir aquest estiu. Mentre ell s'entrena amb la resta de l'equip, el club li busca una sortida. Un cas realment sorprenent, sobretot perquè després del bon Mundial que ha fet, semblava que li haurien de ploure les ofertes, després que el Sevilla no l'hagi volgut renovar. De moment, demà viatja amb l'equip per fer la gira per Mèxic i els Estats Units.

Actualitzat
El "cas Saviola" s'està convertint en un clàssic dels estius, al mateix nivell que la crema solar o les picadures de meduses. El "pibito" s'ha presentat aquest matí novament a l'entrenament del Barça. Com l'any passat i com fa dos. El problema és el de sempre. El club no compta amb ell i vol buscar-li una sortida per no pagar-li la seva elevada fitxa i ell pretén quedar-s'hi per aconseguir la carta de llibertat. Un estira-i-arronsa al qual sembla que Saviola s'està començant a acostumar.

Maldecaps al marge, el Barça d'aquesta temporada comença a agafar forma. Avui s'han afegit als entrenaments els internacionals espanyols i holandesos. Puyol, Xavi, Iniesta, Van Bommel i Gio viatjaran demà cap a Amèrica. Allà s'afegiran la resta de jugadors d'aquest Barça 2006-2007, entre ells Zambrotta i Thuram.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut