Futbol

Saviola no tanca la porta al Madrid mentre espera una oferta de renovació del Barça

El Barça continua aguantant el tipus sense Eto'o, segueix líder en solitari i Saviola continua fent gols. El jugador argentí ara mateix és una ganga per a qualsevol club. Va camí de mantenir la seva mitjana de fer vint gols per temporada, no ocupa plaça d'extracomunitari i queda lliure el 30 de juny. Saviola continua reivindicant-se a base de gols i continua esperant que el Barça li faci una oferta de renovació que, de moment, no s'acaba de concretar. El davanter argentí, que ja ha marcat dotze gols aquesta temporada, insisteix que la seva prioritat és quedar-se, però ha dit que no es tanca cap porta. Ni tan sols la del Madrid.

Actualitzat
Entrenament sota mínims després de la victòria contra el Celta. Bona part dels titulars s'han quedat al gimnàs. Entre ells, Ronaldinho, Deco, i Saviola. L'argentí està demanant la renovació al camp. De gols, n'ha fet dotze aquesta temporada, cinc a la Lliga. I encara està esperant una oferta per renovar, si és que aquesta oferta ha d'arribar. De moment, diu que no ha parlat amb cap altre club. Però no descarta fer-ho amb cap.

De tota manera, la primera opció de Saviola continua sent quedar-se al Camp Nou. Això sí, avui ha deixat una altra frase per pensar-hi. Com abans se'n parli, millor per a tothom.

Demà, un altre entrenament. A porta tancada, per preparar el pròxim compromís. Dimecres el Barça rep el Saragossa en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei.
Anar al contingut