Actualitat blaugrana

Saviola i Beckham, que acaben contracte al juny, inicien el compte enrere per negociar el seu futur

Els jugadors que acaben contracte el 30 de juny poden negociar a partir de l'1 de gener d'aquest 2007 el seu futur. És el cas de Javier Saviola i de David Beckham, que, a hores d'ara, semblen allunyats dels seus respectius clubs, ja que tant l'argentí com l'estrella mediàtica del Reial Madrid semblen decidits a canviar d'aires. Ni el Barça ni el Madrid cobraran traspàs. A l'Espanyol, d'aquí a sis mesos acaba contracte De la Peña, i el club farà tot el possible perquè el jugador continuï a Montjuïc.

Actualitzat

Una de les moltes coses que canviaran a partir de les dotze de la nit del 31 de desembre del 2006 és la situació de Javier Saviola.

A partir de l'1 de gener d'aquest 2007, faltaran sis mesos exactes per al final del seu contracte; per tant, el jugador ja té llibertat total per negociar directament el seu futur. Un futur que sembla lluny de Can Barça. I és que Rijkaard ja no volia que el "Conejo" comencés la temporada amb el Barça. Però, evidentment, tots els equips interessats a fitxar-lo prefereixen esperar que acabi el contracte i, d'aquesta manera, estalviar-se el cost del seu traspàs.

Saviola ja va portar la samarreta blanca del Sevilla la temporada passada. El seu futur podria trobar-se a l'equip andalús. Tot i que sembla que el conjunt més ben situat per incorporar-lo és un Vila-real que l'any vinent podria quedar-se sense Riquelme. També queda oberta la porta d'anar a l'Espanyol. El que a Saviola no li atreuen són els cants de sirena que ha rebut de la Premier League.

El cas sonat de Beckham

Però Saviola no és l'únic jugador que a partir de les dotze té llicència per negociar el seu futur. El cas més sonat és el de David Beckham. A l'entrenament de dissabte, va sentir els crits d'alguns aficionats demanant que es quedi. Però aquesta opció sembla bastant complicada. L'Inter està interessat a fitxar-lo per substituir Figo, però el seu futur sembla més a prop del "soccer" nord-americà, en concret de Los Angeles Galaxy. A Califòrnia, tant ell com la seva dona, Victòria, podrien explotar al màxim el seu vessant mediàtic. A més sembla que ella vol ser actriu de Hollywood. A Madrid, fins i tot, ja han posat nom al substitut de Beckham: el davanter de l'Olympique de Marsella Frank Ribery. Amb només 23 anys, és un dels jugadors europeus amb més projecció.

De la Peña també acaba

Altres futbolistes que acaben contracte d'aquí a sis mesos són menys polèmics, però també interessants. El 30 de juny s'acaba el contracte d'Iván de la Peña amb l'Espanyol. El club farà tot el possible perquè el jugador continuï a l'equip de Montjuïc.

Finalitzen contracte

També acaben contracte el lateral del Vila-real Arruabarrena i el del Dépor Capdevila. Tots dos podrien acabar també la temporada vinent a l'equip blanc-i-blau. Delporte, Ayala i el bètic Robert també finalitzen contracte, però els seus clubs els volen retenir. El més curiós és el cas d'un dels màxims golejadors d'aquesta Lliga, el jugador del Saragossa Diego Milito, que quan acabi aquesta temporada haurà de tornar al Gènova italià, l'equip que en té els drets.

Anar al contingut