Actualitat blaugrana

Saviola es troba entre els 24 jugadors del Barça que viatgen a Mèxic per iniciar la gira americana

Frank Rijkaard ha convocat 24 futbolistes per viatjar a Mèxic aquest dimarts, als quals se n'afegiran sis més, tres a Monterrey -Ronaldinho, Márquez i Messi- i tres més a Los Angeles -Thuram, Zambrotta i Deco. Dels que han començat a treballar aquest dilluns, destaca la presència de Saviola, que per tercera temporada consecutiva s'incorpora als entrenaments del Barça sabent que l'entrenador no compta amb ell i que el club li busca equip, de moment sense sort.

Actualitzat

És per això que Rijkaard s'ha vist obligat a emportar-se l'argentí a la gira americana. També viatgen Puyol, Iniesta, Xavi, Van Bommel i Gio, que confien arribar en condicions al primer partit oficial, que es disputarà d'aquí a dues setmanes. I és que el Barça ha tornat a la feina després de dos dies de festa per preparar la gira que començarà aquest dimarts per Amèrica. Durant tot el dilluns, Frank Rijkaard ha dirigit dues sessions d'entrenament abans d'iniciar el viatge, en què han tornat de vacances els internacionals Xavi, Puyol, Iniesta, Gio i Van Bommel. La gran atracció, però, ha estat la presència del davanter Javier Saviola. A l'argentí encara li queda un any més de contracte amb el Barça, però Rijkaard no compta amb ell i el club li vol trobar una sortida.

Aquest dimarts el Barça viatjarà a Mèxic, on dijous s'enfrontarà, a Monterrey, amb Els Tigres. Després, els blaugranes faran el salt als Estats Units, on disputaran partits a Los Angeles, Houston i Nova York contra Guadalajara, Amèrica i New York Red Bulls. El 13 d'agost tornaran a Barcelona i els compromisos següents ja seran de competició oficial: els dos partits de la Supercopa d'Espanya, contra l'Espanyol; el 22 d'agost rebran el Bayern de Munic per celebrar una nova edició del Trofeu Joan Gamper, i el dia 25 lluitaran, a Mònaco, per la Supercopa d'Europa a partit únic contra el Sevilla

Anar al contingut