Craviotto suma cinc medalles en uns Mundials, dues d'or.
Piragüisme

Saúl Craviotto accedeix a la final del Mundial de piragüisme de Duisburg

El lleidatà Saúl Craviotto ha aconseguit l'accés a la final del Mundial d'aigües tranquil·les amb la disciplina de K-1 200 metres. El palista ha acabat en la segona posició de la seva semifinal en el campionat de regates de la localitat alemanya de DUisburg. A més de la regata de K-1 200 metres, Craviotto també estarà present a les semifinals del relleu espanyol.

El palista lleidatà ha acabat segon de la seva semifinal per darrere del polonès Piotr Siemionowski, campió del món el 2011 i que no va poder tenir una actuació destacada als Jocs de Londres per una lesió. També lluitarà per medalla el campió britànic Edward Mckeever. Després de la classificació, el mateix Saúl explicava que "la sortida no havia estat bona però el que importa és haver entrat a la final A de diumenge", que es disputarà a partir de les 11.40.

A més de la regata de K-1 200 metres, Craviotto estarà present a les semifinals del relleu espanyol juntament amb Carlos Pérez Rial, Carlos Arévalo i Carlos Garrote.