El Sauber ha presentat el monoplaça que pilotaran Marcus Ericsson i Pascal Wehrlein en el Mundial del 2017 de Fórmula 1 (sauberf1team.com)
Fórmula 1

Sauber presenta el monoplaça amb què competirà en el Campionat Mundial de Fórmula 1 del 2017

L'escuderia suïssa aposta per un disseny aerodinàmicament molt agressiu

Actualitzat

El Campionat Mundial de Fórmula 1 2017 està a punt de començar i els equips, abans començar a rodar en els primers tests de pretemporada, la setmana que ve —del 27 de febrer al 2 de març al Circuit de Barcelona-Catalunya—, fan la presentació oficial dels seus monoplaces.

L'escuderia més matinera ha estat Sauber, que ha difós diferents imatges del seu C-36 a les xarxes socials i n'ha explicat tots els detalls tècnics en un comunicat. El cotxe que pilotaran Marcus Ericsson i Pascal Wehrlein presenta un disseny molt agressiu en la seva evolució per adaptar-se a la nova normativa. Destaquen els alerons de darrere i els frontals amples, entre altres elements aerodinàmics agosarats que tenen com a objectiu fer del nou Sauber un cotxe competitiu i que pugui lluitar pels punts en tots els grans premis.

En una temporada en què la nova normativa només permetrà canviar en quatre ocasions la unitat de potència sense tenir cap penalització, triar bé quin fabricant és l'encarregat del motor pot ser clau. En el cas de l'escuderia suïssa, un any més Ferrari és el motorista escollit i, si jutgem les proves fetes durant l'hivern, la fiabilitat del motor italià apunta com un dels valors importants per a les opcions de Sauber.

Anar al contingut