Tatiana Calderón en la seva presentació amb Sauber (SauberF1Team)
Fórmula 1

Sauber fitxa Tatiana Calderón com a pilot de desenvolupament

La pilot colombiana compaginarà la feina a Sauber amb la seva segona participació en el Mundial de GP3

Actualitzat

L'equip Sauber de Fórmula 1 ha anunciat la contractació de la colombiana Tatiana Calderón com a pilot de desenvolupament per al 2017, missió que compaginarà amb la segona participació a GP3.

Sauber F1 proporcionarà a Calderón, que la setmana que ve farà 24 anys, un extens programa de desenvolupament de conductors joves que inclou sessions d'entrenament de simuladors professionals i entrenament amb els enginyers als mateixos circuits durant alguns grans premis.

"Estic molt contenta d'entrar en l'equip Sauber com a pilot de desenvolupament. Vull agrair a Monisha Kaltenborn i a tot l'equip l'oportunitat que m'han donat i a l'Escuderia Telmex el suport rebut. Estic agraïda d'estar treballant amb un equip tan sòlid a la Fórmula 1 i de poder-me beneficiar de la seva llarga experiència", deia la colombiana.

La pilot va començar la seva carrera en kàrting a Colòmbia, va ser subcampiona a l'MRF Challenge Fórmula 2000 el 2015, i l'any passat va competir a les GP3 Series. Calderón és una excepció en un món tradicionalment masculí com és l'F1 i aspira a convertir-se en un futur no gaire llunyà en la primera dona que pilota en un gran premi des de l'any 1992.

Anar al contingut