Fórmula 1

Sauber confirma que Nick Heidfeld substituirà De la Rosa a partir del Gran Premi de Singapur

L'escuderia suïssa Sauber ha anunciat el que ja es rumorejava, que el pilot alemany Nick Heidfeld substituirà el català Pedro Martínez de la Rosa al volant del C29. Heidfeld, de 33 anys, ha estat aquesta temporada provador del fabricant de pneumàtics Pirelli, però sempre ha estat un home lligat al patró de Sauber, Peter Sauber. De moment, Heidfeld tornarà a ser pilot de Fórmula 1 a partir del Gran Premi de Singapur i fins a final de temporada. La mala sort i els pocs punts, 6, aconseguits per De la Rosa en les catorze curses que ha disputat, han precipitat la decisió.

Actualitzat
L'escuderia suïssa Sauber ha confirmat que l'alemany Nick Heidfeld substituirà Pedro de la Rosa a partir de la pròxima prova del Campionat del món de Fórmula 1, el Gran Premi de Singapur, que es disputa el pròxim 26 de setembre. En el comunicat emès per l'escuderia, el seu president, el suís Peter Sauber, diu que: "ha estat una decisió difícil i vull agrair a Pedro de la Rosa la seva professionalitat".

Per la seva banda, Pedro de la Rosa, que va assolir el seu millor resultat en el Gran Premi d'Hongria en què va ser setè, igualant el resultat del seu company d'equip el japonès Kamui Kobayashi a València, manifesta en el comunicat que: "estic sorprès per la decisió de l'equip però la respecto i vull desitjar sort a tothom pel que resta de temporada. Espero seguir a la Fórmula 1 la pròxima temporada 2011".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut