Handbol

Saric: "Serà el meu últim gran partit al Palau i vull ajudar l'equip a classificar-se per a la 'Final Four'"

El porter del Barça Lassa d'handbol espera poder ajudar l'equip a remuntar els cinc gols de desavantatge contra el Kiel per ser a la "Final Four" en el que serà el seu últim gran partit al Palau Blaugrana. Ho ha dit en una entrevista al programa "Catalunya Vespre Esports" de Catalunya Ràdio

Actualitzat

El porter del Barça d'handbol, Daniel Saric, ha confessat en una entrevista al programa "Catalunya vespre esports" de Catalunya Ràdio que és conscient que dissabte contra el Kiel disputarà el seu últim partit oficial al Palau Blaugrana i espera poder ajudar l'equip a remuntar els cinc gols de desavantatge per ser a la "Final Four". "Serà el meu últim gran partit al Palau i vull ajudar l'equip a classificar-se per a la 'Final Four'. Són dies estranys, però no he pensat què faré després d'acomiadar-me", ha explicat.

Saric s'ha mostrat convençut de capgirar el 29 a 24 advers de l'anada amb el suport del Palau. "Estem preparats per remuntar els cinc gols. El Palau ha de ser el vuitè jugador, però cal ser conscients que la feina l'hem de fer nosaltres. A l'anada vam fallar al principi del partit, amb 8 o 9 passades mal fetes que van facilitar els seus contracops. Els gols fàcils també són un aspecte a corregir", ha analitzat.

El porter blaugrana també ha assegurat que espera que la possibilitat que cap equip alemany es classifiqui per a la "Final Four" no condicioni l'arbitratge. "Ara mateix no hi ha cap equip alemany a la Final Four. Espero que això no condicioni res, però el millor és fer la nostra feina i classificar-nos", ha admès.

Per últim, Saric ha revelat els dubtes que va generar el seu fitxatge al club i els seus plans de futur, que passen per Qatar. "Quan vaig arribar em van molestar els dubtes que tenien amb mi. Però vaig fer els deures. Vaig arribar al Barça per la porta petita i marxo per la gran. Anar a jugar a Qatar serà una aventura. Vaig guanyar allà la primera medalla de seleccions al Mundial i els pròxims objectius són els Jocs Olímpics de Rio 2016 i el Mundial 2017. Després, ja es veurà", ha conclòs.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut