Santiago Giraldo disputarà la primera gran final de la seva carrera (Foto: EFE).
Tenis

Santi Giraldo i Kei Nishikori disputaran la final del BOBS

El japonès Kei Nishikori s'ha classificat per a la final del Barcelona Open Banc Sabadell després de superar el letó Ernests Gulbis per 6-2 i 6-4. Nishikori s'enfrontarà a la final amb el colombià Santiago Giraldo que ha donat la sorpresa en batre Nicolás Almagro per 7 a 5 i 6 a 3. Des de 1996, el torneig no tindrà un finalista espanyol.

Actualitzat

El japonès Kei Nishikori s'ha classificat per a la final del Barcelona Open Banc Sabadell després de superar el letó Ernests Gulbis per 6-2 i 6-4. Nishikori s'enfrontarà a la final amb el colombià Santi Giraldo que ha donat la sorpresa en batre Nicolás Almagro per 7 a 5 i 6 a 3. Des de 1996, el torneig no tindrà un finalista espanyol. 

Santi Giraldo disputarà la primera final important de la seva carrera després de donar la sorpresa i batre un Nicolás Almagro que ha pagat l'esforç d'enfrontar-se en l'anterior partit a Rafa Nadal. A estat en la segona semifinal que el colombià ha superat Almagro en dos sets, 7 a 5 i 6 a 3. Ha estat un partit força igualat en què Almagro ha comès diversos errors que l'han privat de disputar la final del Barcelona Open Banc Sabadell. Giraldo, a priori un rival inferior, ha donat la sorpresa i jugarà la segona final de la seva carrera, la primera més important contra el japonès Nishikori. 

Nishikori, el primer finalista després de superar Gulbis (6-2 i 6-4)

Nishikori s'ha endut un primer set pràcticament perfecte davant de Gulbis. El japonès ha respost bé als potents serveis del letó i en 26 minuts ha finalitzat el primer set amb un 6 a 2 a la pista central del Tenis Barcelona.

Gulbis, que en el segon joc ha aconseguit posar-se per davant de Nishikori en dos jocs, ha demanat l'assistència del fisioterapeuta durant uns minuts per unes molèsties a l'esquena. El letó ha portat el joc cap al seu terreny. L'ha aturat i el jugador japonès ha comès algunes errades, tot i que finalment ha guanyat el partit i per primer cop en les quatre participacions a l'Open Banc Sabadell, Nishikori s'ha col·locat a la final.

Anar al contingut