Les equipacions de Catalunya i el Brasil per als dos amistosos (@seleccionsCAT)
Futbol sala

Santi Gea convoca 14 jugadors per al doble amistós de la selecció catalana de futbol sala contra el Brasil

En la llista del seleccionador català destaca la presència de quatre jugadors del Catgas Energia Santa Coloma (Sepe, Carlos Corvo, Javi Rangel i Dani Salgado) i un del Barça Lassa (Roger Serrano), ja que dos blaugranes més, Marc Tolrà i Adolfo, estan convocats amb la selecció espanyola.

Actualitzat

Aquest diluns s'ha fet a la seu de la Federació Catalana de Futbol la presentació oficial del doble enfrontament amistós entre les seleccions de Catalunya i el Brasil de futbol sala, dos partits que Esport3 oferirà en directe els pròxims 29 i 31 de gener aprofitant l'aturada de lliga pels compromisos internacionals.

El seleccionador català, Santi Gea, ha fet pública la llista de 14 jugadors convocats per a aquests dos partits amistosos contra una de les millors seleccions del món amb la presència de quatre jugadors del Catgas Energia Santa Coloma i un del Barça Lassa, ja que dos blaugranes més, Marc Tolrà i Adolfo, estan convocats amb la selecció espanyola.

La llista de convocats és la següent:
Porters: Dídac Plana (Jaén, cedit pel Barça) i Joan Miñano (Burela).
Tanques: Juan Carlos López (Castelldefels) i Oriol Miquel (Barça Lassa B).
Ales: Sepe i Carlos Corvo (Catgas), Roger Serrano (Barça), Esteban Cejudo (Peníscola, cedit pel Barça) i  Albert Segura (Càller).
Ala-pivots: Oussama (Aspil Vidal, cedit pel Barça), Jordi Campoy (Jaén), Javi Rangel i Dani Salgado (Catgas) i Héctor Albadalejo (Pesaro). 

Dos blaugranes, a la llista del Brasil

El seleccionador brasiler, Paulo César de Oliveira, també ha donat la seva convocatòria de 14 jugadors, on destaca la presència de dos jugadors del Barça Lassa, Ferrao i Dyego. La resta de la llista de convocats és la següent: Rafael, Daniel, Gadeia i Taffy (Inter Movistar), Pito i Matteus (El Pozo Múrcia), Dieguinho (Sporting Lisboa), Fernandinho (Dinamo Moscou), Marcenio (Ugra Gazprom, actual campió d'Europa), Eder (Palma Futsal), i els porters Tiago (Magnus, campió al passat mundialet de clubs) i Gugiel (Joaçaba). 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut