Barça

Sandro Rosell visita la fira de Santa Llúcia per comprar el seu propi caganer

El president del Barça, Sandro Rosell, ha visitat la tradicional Fira de Santa Llúcia aquest diumenge i s'ha mostrat "molt content" en rebre el seu propi caganer. Rosell també s'ha mostrat molt satisfet pel magnífic inici de Lliga de l'equip de Tito Vilanova.

Actualitzat
El president del Barça, Sandro Rosell, ha visitat la tradicional Fira de Santa Llucia aquest diumenge i s'ha mostrat "molt content" en rebre el seu propi caganer. Rosell també s'ha mostrat molt satisfet pel magnífic inici de Lliga de l'equip de Tito Vilanova.

El màxim dirigent del Barça ha visitat amb la seva dona la tradicional fira de Santa Llúcia, davant la Catedral, i no ha volgut perdre l'oportunitat d'anar a la botiga de 'Caganer.com' i comprar la figura que el representa a ell, a més d'altres jugadors blaugranes com Pedro, Busquets, Alexis, Iniesta, Villa, Xavi, Puyol, Cesc, Piqué, Valdés, el tècnic Tito Vilanova, Pep Guardiola i Leo Messi. Des d'aquest any, aquesta l'empresa familiar de Torroella de Montgrí va rebre del Barça la llicència perquè els seus caganers es venguessin com a producte oficial del club i així ara també es poden comprar a les botigues oficials del Barça.

"Estic molt content, molt content", ha afirmat amb un ampli somriure Rosell després de ser preguntat sobre què li semblava tenir un caganer propi i sobre l'excel·lent rendiment del seu equip.". El president culer no creu que aquest tenir un caganer sigui perjudicial per a la seva imatge: "Que et facin un caganer és un honor per al personatge, mai una mofa", ha dit.

Anar al contingut