Eleccions Barça

Sandro Rosell: "Seré el president de tots els barcelonistes, no us fallaré"

No serà fins avui a les dotze del migdia quan Sandro Rosell oferirà la primera roda de premsa com a president electe del FC Barcelona. Abans, però, el flamant guanyador dels comicis al club blaugrana no va voler tancar la jornada electoral sense adreçar-se als socis i als barcelonistes, i ho va fer llegint un breu comunicat institucional en el qual va reiterar que, més enllà del somni que acompleix en un dia com aquest, d'ara endavant serà "el president de tots". "Faré un Barça català, catalanista i obert a tots els barcelonistes. No us fallaré", va sentenciar.

Actualitzat
Sandro Rosell no va amagar l'alegria i la profunda felicitat que viu un cop va ser escollit president del FC Barcelona. Després d'una llarga i feixuga jornada electoral, Rosell es va limitar a llegir un comunicat abans d'atendre els mitjans aquest migdia en la seva primera roda de premsa com a màxim mandatari blaugrana.

Les seves primeres paraules van ser de sincer agraïment a tota la gent que ha fet possible una festa participativa i democràtica com la d'aquest diumenge a Can Barça. Després de deixar clar que "el veritable guanyador de les eleccions" ha estat el soci, Rosell va admetre que aquest diumenge ha acomplert un somni en recollir "el màxim honor que pot assolir un culer". 

Un somni particular que es fa realitat per voluntat dels socis i que té intenció de compartir amb socis i simpatitzants per tal de construir "un Barça català, catalanista i obert a tots els barcelonistes". Perquè el projecte que ell encapçala -la seva junta directiva va comparèixer darrere seu- aspira a unir totes les sensibilitats, i es compromet a ser transparent i a mantenir un marcat compromís pel país i les causes solidàries. 

Rosell també va tenir paraules de record sincer per als socis, els membres del seu equip, la seva família i la resta de candidats. I és precisament per tot aquest suport rebut que Sandro Rosell, "conscient de l'altíssima responsabilitat" que li ha estat atorgada, va proclamar que serà "el president de tots. "No us fallaré", va afirmar. 

A disposició de Laporta

De cara al seu primer dia com a president electe, Rosell va avançar que començarà a treballar de valent i que el primer que farà serà trucar a Joan Laporta per posar-se a la seva disposició perquè "el procés de traspàs sigui com més fàcil millor". Sandro Rosell va voler tancar la seva compareixença recordant que ell només és "un soci més", i que això no ho pensa oblidar "mai".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut