Barça

Sandro Rosell perfila el seu equip i les línies mestres del seu programa electoral

La candidatura continuista encara no té nom ni cara, en canvi la candidatura opositora ja ho té tot a punt per saltar a l'arena electoral. Mentre Laporta no ha decidit encara qui serà el seu successor, Sandro Rosell ja té els deures fets. La campanya no començarà fins al gener, però el programa "Esport club" de TV3 ha explicat quin serà el programa electoral de Sandro i ha mostrat la cara dels seus homes de confiança, els que acabaran formant la junta directiva del Barça si guanyés. Una candidatura preocupada per l'estètica, per això vol que Guardiola tingui plens poders, i obsessionada per l'ètica, per això hi haurà un codi deontològic per als directius.

Actualitzat
Tot i que no sortirà a l'arena electoral fins al mes de gener, Sandro Rosell ja ho té tot a punt per fer el salt a la presidència del Barça. El programa "Esport club" ha desvelat, en rigorosa primícia, els principals arguments del programa electoral de Sandro, i ha mostrat les cares i els noms de les persones que l'acompanyaran en aquest viatge.

L'equip de Rosell

A més dels dimissionaris Bartomeu, Moix, Monés i Faus, que van ser directius en algun moment amb Laporta, hi ha cinc noms més confirmats. Ramon Pont, president del grup Borges; Jordi Cardoner Casaus, nét del vicepresident Nicolau Casaus; Carles Vilarrubí, empresari financer; Manel Arroyo, director general de Dorna, i Javier Bordas, empresari hostaler. Fonts de la precandidatura han apuntat que no descarten incorporar un dels quatre vicepresidents actuals que aquests dies ha estat en primera plana per l'assumpte d'espionatge.

Codi deontològic i reconversió ètica del club

En cas de convertir-se en directius després de les eleccions del 2010, haurien d'acceptar el compliment obligat d'un codi deontològic, la reconversió ètica del club, la creació d'un senat de notables, i que Josep Guardiola es convertís en un entrenador de plens poders, un mànager a l'estil britànic. La figura del secretari tècnic quedaria absorbida per l'entrenador i, per tant, Txiki Begiristain hauria d'abandonar el club.

D'altra banda, Rosell ja s'ha reunit dues vegades amb el moviment penyístic per conèixer de prop les seves inquietuds.
Anar al contingut