Barça

Sandro Rosell: "Fitxaria un jugador del Reial Madrid, però no diré quin perquè muntaríem un circ."

Sandro Rosell ha confessat en una entrevista a ABC Punto Radio que li agradaria fitxar un jugador del Reial Madrid, però no n'ha volgut revelar el nom. "N'hi ha un que m'encanta, però no diré quin perquè muntaríem un circ. El Madrid té un jugador que m'encantaria que jugués al Barça", ha admès.

Actualitzat
Sandro Rosell ha confessat en una entrevista a ABC Punto Radio que li agradaria fitxar un jugador del Reial Madrid però no ha volgut revelar el seu nom. "N'hi ha un que m'encanta però no diré quin perquè muntaríem un circ. El Madrid té un jugador que m'encantaria que jugués al Barça", ha admès.

El president del Barça també ha repassat altres temes de l'actualitat blaugrana i ha reconegut que el pròxim clàssic de Copa que es disputarà el 26 de febrer al Camp Nou no li treu la son però que el manté tens i ha destacat la bona trajectòria de l'equip de Tito Vilanova a la Lliga. "La primera volta ha estat històrica. El treball de tots ha estat excel·lent", ha dit.

Rosell ha insistit que el deute del Barça està controlat tot i que ha insistit a mantenir polítiques d'austeritat. "Han passat dos anys i mig i hem reduït el deute brut. Encara hem de seguir amb una gran política d'austeritat. Tenim un deute controlat de 300 milions d'euros que, amb els ingressos previstos, anirem pagant sense problemes", ha explicat.

El president blaugrana també ha estat qüestionat sobre la figura de Pep Guardiola, de qui ha dit que el "troba a faltar" ja que "Pep i el Barça formen un binomi del qual es parlarà tota la vida". I a més no té dubtes que en el cas que Guardiola es postulés com a futur president el "votaria".


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut