Barça

Sandro Rosell anuncia oficialment que es presentarà a la reelecció per a la presidència el 2016

El president del FC Barcelona ha anunciat durant un acte davant el Senat del Barça a la Sala Auditori 1899 de les instal·lacions del Camp Nou que té la intenció de presentar-se a la reelecció a la presidència del club. "Vull demanar al soci que em segueixi donant la seva confiança per acabar els reptes que hem encetat", ha expressat Rosell.

Actualitzat

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha anunciat durant un acte davant el Senat del Barça a la Sala Auditori 1899 de les instal·lacions del Camp Nou que té la intenció de presentar-se a la reelecció a la presidència del club. "Vull anunciar que la meva intenció és presentar-me a la reelecció el 2016 perquè el soci em segueixi donant la confiança per encarar aquests reptes", ha expressat Rosell.

Rosell ha fet pública la seva decisió just quan es compleix l'equador del seu mandat. La convocatòria electoral està prevista per l'any 2016. "Tenim molts reptes al davant: hem de seguir regant el jardí de la nostra Masia, seguir apostant per un model de joc que mantingui l'excel·lència esportiva, treballar per enfortir la nostra economia i oferir als nostres socis les millors propostes per tenir un estadi a l'altura del nostre equip. Són reptes de futur que ens il·lusionen molt", ha dit Rosell davant d'uns 200 senadors del club.

"Entre tots hem de construir el futur que el Barça es mereix, volem seguir sent un club de referència pel seu joc, la seva gestió, els seus valors i que es preocupa pel seu país. Volem seguir creixent, estem en el bon camí i tenim la màxima il·lusió pel present i el futur que ens espera", ha dit. El president del Barcelona, que ha estat interromput pels aplaudiments dels senadors de l'entitat, ha estat acompanyat per la plana major de la seva junta directiva durant el discurs.

Rosell es va imposar en les últimes eleccions amb molta solvència (35.021 vots, el 61 per cent dels vots emesos) al davant d'Agustí Benedito (8.044), Marc Ingla (7.014) i Jaume Ferrer (6.168).

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut