Futbol

Sandro Ramírez torna al Camp Nou com a màxim golejador del Màlaga

El davanter canari, que va abandonar aquest estiu la disciplina blaugrana amb la carta de llibertat, s'ha destapat a les ordres de Juande Ramos

Marc BéjarActualitzat

El partit d'aquest dissabte serà especial per a Sandro Ramírez. El davanter del Màlaga, que va arribar al Barça el 2009, s'està destapant aquesta temporada a les files de l'equip andalús. El canari és el màxim golejador blanc-i-blau amb 5 gols en 10 partits com a titular, i s'ha convertit en una peça clau en els esquemes del seu entrenador, Juande Ramos.

Després de marxar aquest estiu del club blaugrana per la porta del darrere i amb la carta de llibertat, el futbolista de 21 anys ha trobat a Màlaga el lloc ideal per explotar les seves qualitats, com ho demostra el fet que fa 3 jornades seguides que marca. Líder en la davantera malaguista, el canari ha agraït en els dies previs al seu retorn el tracte rebut durant la seva etapa al Barça. "M'ho van donar tot", ha dit abans de visitar per primer cop el Camp Nou amb la samarreta visitant.

Els números de Sandro contrasten amb els del seu teòric substituït al Barça. Paco Alcácer encara no s'ha pogut estrenar com a golejador amb la samarreta blaugrana. Aquest dissabte podria tenir una nova oportunitat per aconseguir el seu primer gol. El valencià apunta a la titularitat davant la baixa per sanció de Luis Suárez.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut