Futbol

Sandro Ramírez: "Tant de bo pugui marcar un gol per donar la Lliga al Barça"

L'exjugador blaugrana i màxim golejador del Màlaga aquesta temporada ha confessat que ho deu tot al Barça i espera marcar contra el Reial Madrid, fet que ajudi l'equip de Luis Enrique a conquerir el títol

Actualitzat

L'exjugador del Barça Sandro Ramírez, màxim golejador del Màlaga aquesta temporada, s'ha convertit en l'última esperança de l'afició blaugrana per assolir el títol de lliga. Les declaracions que van fer el president Al-Thani i l'entrenador del Màlaga, Míchel, fa uns dies podrien donar a entendre que el conjunt andalús no farà un esforç especial per guanyar el Reial Madrid. Ara bé, a l'altra cara de la moneda hi ha Sandro, que ja ha dit que voldria fer algun gol i que el Barça fos campió.

"Sempre vaig dir que treballaria fins a l'últim moment que estigués allà, ho vaig donar tot pel Barça des del primer dia que vaig arribar al club. Li dec tot al Barça i si és per marcar un gol i guanyar aquest partit per donar-li la lliga, tant de bo sigui així", ha confessat en una entrevista al mitjà oficial de la Lliga de Futbol Professional.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut