Atletisme

Sancionen dos anys Marion Jones i n'anul·len les marques des del setembre del 2000

La Federació Internacional d'Atletisme (IAAF) ha ordenat la suspensió de dos anys a Marion Kones després del seu cas de dopatge i ha recomanat al Comitè Olímpic Internacional (COI) que entregui les cinc medalles olímpiques conquerides en els Jocs Olímpics de Sydney 2000. La suspensió comença el 8 d'octubre del 2007 i, per tant, Jones no podria tornar a competir fins al 7 d'octubre del 2009. Però l'atleta nord-americana, de 32 anys, ja va anunciar el 5 d'octubre passat que es retirava després d'admetre entre llàgrimes que s'havia dopat.

Actualitzat

La Federació internacional, tanmateix, la desqualifica de totes les competicions que va disputar a partir de l'1 de setembre del 2000, anul·la tots els resultats individuals a partir d'aquesta data, així com els dels relleus nord-americans en què va participar Jones des d'aquell dia. També s'ha decidit que se li confisca i que ha de restituir els premis en metàl·lic i recompenses obtinguts en les competicions des d'aleshores.

"Little" Marion, quíntuple medallista a Sydney, va admetre a principis d'octubre haver consumit tetrahidrogestrinona (THG) durant dos anys a partir del 1999.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut