Espanyol

Sánchez Llibre, molt crític amb el president de l'LFP arran de l'aturada patronal

El president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, s'ha mostrat molt crític amb el president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), José Luis Astiazarán, arran de l'aturada patronal decidida per l'LFP en protesta pel repartiment dels drets televisius. En unes declaracions de diumenge al programa "Tot gira", de Catalunya Ràdio, Sánchez Llibre va acusar Astiazarán de defensar només els interessos del Barça i del Reial Madrid: "El president de la Lliga, que suposo que està més compromès amb els grans que no pas amb els de la classe mitjana, va donar el vot perquè hi hagi vaga, cosa que no entenc, perquè és el president de tothom. I un president que quan hi ha un dubte sempre es decanta cap als dos grans, això no ho puc entendre".
El president blanc-i-blau també va criticar el paper del govern espanyol en aquest assumpte: "No hi ha cap govern, almenys a Espanya, que es vulgui mullar perquè el repartiment sigui més equitatiu. Suposo que el govern deu tenir por de donar un pas així".

L'Espanyol és un dels sis clubs que no volen que la Lliga s'aturi el proper cap de setmana. La decisió la prendrà dimarts una jutge de Madrid després de sentir les dues parts en conflicte.

En aquest enllaç es pot escoltar l'entrevista en el programa "Tot gira", de Catalunya Ràdio.